Waar zijn wij mee bezig?

Zoals beloofd zullen wij elke week even een blog schrijven om jullie up-to-date te houden. Ondertussen zijn wij met de Smaakwagen al heel goed bezig. Zoals jullie weten is de bus aangeschaft en is onze partner CBG Goes druk bezig met onze gave foodtruck bij ons te krijgen maar natuurlijk moet er nog veel gebeuren. Misschien hebben jullie onze foodtruck al ergens voorbij zien komen maar dit is nog lang niet hoe onze foodtruck eruit gaat zien, wij gaan hem namelijk nog helemaal pimpen en onze stijl er aan te geven!

Onthulling

Verder willen wij een super onthulling van onze prachtige bus en zijn wij daar druk mee bezig om dat zo leuk mogelijk te maken (Als Corona het toelaat natuurlijk) maar daar gaan we nog niet te veel details over geven. 😉

Sociale Media

Onze website gaat ook al super goed en vanaf nu worden hier dus al onze blogs geplaatst.  Hebben jullie ook al een kijkje genomen op ons nieuwe facebook account? Op dit account komt dus weer nieuwe informatie en leuke kiekjes over ons project. Zeker even kijken dus!

Geen reactie's

Geef een reactie