De stand van zaken

Natuurlijk willen jullie allemaal weten hoe wij ervoor staan met onze foodtruck. De foodtruck gaat al flink opschieten en wij zullen ook daarom al snel nieuwe insides weggeven

maar zeker nog niet alles, wij willen namelijk wel dat de foodtruck een verassing word. Al wel kunnen wij een klein detail weggeven namelijk wat ons thema gaat worden waar

de studenten mee gaan werken als zij in de foodtruck staan. Ons thema word: Internationaal. Dat betekend dat wanneer de leraren de studenten een land geven zij helemaal in die stijl gaan koken. Super leuk toch? Wij vinden van wel! En misschien word het interieur daar ook wel een beetje aan aangepast maar meer vertellen wij niet. De rest houden wij nog geheim. Zijn jullie al nieuwsgierig?

Onthulling

Waar wij nu druk mee bezig zijn is het plannen van de onthulling van de foodtruck. De onthulling is natuurlijk super leuk en spannend, want dan is het moment dat iedereen de

nieuwe mooie bus kan komen bezoeken. Natuurlijk word het geen saaie onthulling, want willen wij er een groot feest van maken met uiteraard wat lekkers uit onze eigen gemaakte foodtruck! Hebben jullie nog idee├źn voor een leuke onthulling? Laat het ons graag weten!

Geen reactie's

Geef een reactie