over ons

Kyra

Ivy

Sem

Mijn naam is Kyra van der Burg.

Ik ben 18 jaar en volg de MBO Horeca/Ondernemer studie en zit nu in mijn 3e jaar. Ik doe mee aan het project ´Ik bouw een foodtruck´ samen met Ivy en Sem. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik net iets meer wil doen dan de reguliere stage. Hierbij kun je denken aan: interieurontwerp, verschillende culturen leren kennen, foodtruck bouw en ondernemerschap.

Mijn naam is Ivy van Eersel.

Ik ben 18 jaar oud en volg de MBO Horeca/Ondernemer studie en ik zit nu in mij laatste jaar. Bij deze opleiding hoort een stage van zes maanden, bij deze stage hoor je normaal in een horeca onderneming te werken maar, ik wilde echter iets meer doen dan dat. Dit is de reden dat ik voor dit TOP project heb gekozen. Verder zijn mijn hobby’s hardlopen en ben ik graag in de natuur.

Mijn naam is Sem Schillemans.

Ik ben 20 jaar oud en volg de MBO Horeca/Ondernemer studie en zit nu in mijn laatste jaar. Voor mijn eindstudie heb ik gekozen voor dit TOP project. Dit heb ik gedaan vanwege de uitdaging die deze stage met zich meebrengt. Hier leer je echt ondernemen en word je helemaal het diepe ingegooid. Verder heb ik als hobby’s: wielrennen en mountainbiken.